Energidrik med logo

blank label – mat label – transparent label

Energidrik med logo, en fed og anderledes måde at brande på.

Vores ENERGIDRIK bliver produceret i Østrig, også oprindelses land for red bull og mange andre energidrikke. Smagssammenlignelig med de kendte og førende brands og rammer dermed et bredt publikum.

Vores label teknologi er særdeles avanceret og unik. Labels til energidrik med logo laves på krympe folie der sættes pænt og elegant om dåsen!

Vores label teknologi gør det muligt at køre labellen helt til top, hvor mange andre stopper hvor dåsen snævrer ind. Desuden er vores limning altid sammensat hvor der ikke forekommer grafisk design. Limningen er meget lidt synlig og påvirker ikke jeres design.

Vores minimum mængde starter ved 1008 stk. (42 kasser) Energidrik pakkes i kolli af 24 stk. som man også kender det fra andre energidrik brands. Hvis man ønsker en helt unik smag på energidrik eller en anden drik, kan vi også klare denne opgave. Minimums mængde er 20.000 stk. Kontakt os for mere info.

Vi arbejder med primær pant mærkning, det betyder at pantmærke og stregkode er integreret i dit design, det giver et super flot og stilrent resultat. Så ingen klistermærker der er eftermonteret med pantmærke og stregkode.

Nedenfor ses en kort video fra vores produktion i Østig.

etiket kan laves på tre forskellige typer folie

klik på den variant du vil vide mere om