ØL MED LOGO

Øl med logo er en anderledes og unik måde at brande sig på. Skil dig ud fra mængden og server din helt egen øl, på cafeen, restauranten, til et event eller andet

DK’S BILLIGSTE PRISER PÅ ØL MED LOGO

Gratis Label opsætning

Min. ordre – 540 stk

Holdbarhed ca. 12 måneder

Leveringstid 4-5 uger

Designet laves i samarbejde med vores grafiker og er en gratis del af prisen. Du skal blot fortælle os dine ønsker til tekst, logo, billeder og vi laver et udkast til din helt egen øl.

Alle vores øl bliver lavet i samarbejde med Vendia Bryghus

Alt øl fra Vendia Bryghus er håndbrygget øl i høj kvalitet. Vi fører hele sortimentet fra Vendia bryghus på private label, 6 standard øl, samt 4 sæson øl. Øltyperne er pilsner, vendelbo bajer, hvede øl, schwarzbier, Amerikansk amber ale og en bock. Desuden har vi også 4 sæson øl, der er brygget så det passer perfekt til årstiden. Jule øl, forårs øl, sommer øl og efterårs øl. Så et bredt sortiment, hvor der er lidt for enhver. Skulle du alligevel sidde med et andet ønske, så kontakt os, vi er meget fleksible.

Alle labels laves unikt, så det passer præcis til jeres branding og udtryk.

Når man skal lave en private label øl, er der flere ting man skal tage stilling til. Du skal dog ikke bekymre dig, vi klarer hele processen, for dig.

Her er en kort guide af forløbet:

 • Beslutning om øltype

  Der findes 6 forskellige standard typer – samt 4 sæson øl til højtiderne.

 • Label design laves

  Vi modtager ønsker og evt. logo filer – 1 udkast sendes til jer – vi hjælper helt i mål, til den er netop som, i ønsker.

  Hvis man ønsker selv at designe kan vi sende vores skabelon enten i PDF format eller Indesign

  Label design laves

 • Færdig label

  Når label er på plads sender vi en ordrebekræftelse på hvad der er aftalt.

 • Print

  Derefter sættes print af label igang.

  Print

 • Vendia Bryghus

  Når print af label er færdigt sendes det direkte til Vendia Bryghus, der sætter label på den udvalgte øl, pakker det på en palle og sender det direkte ud til din leveringsadresse.

 • Din unikke øl

  Du modtager din helt egen unikke øl – du kan bruge i jeres markedsføring eller til andre spændende formål.

  Alt dette tager kun 4-5 uger. Hvis du stadig mangler svar på noget så send en mail eller ring på 2420 2410 og snak med Jesper Gram.

  Din unikke øl

Få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer!

Om du ønsker vand med logo, håndsprit med logo, energidrik med logo, mundbind med logo – eller noget helt andet – så hører vi gerne fra dig – og kan love at du har en meget fair pris indenfor 24 timer.