Icetea med logo

blank label – mat label – transparent label

Icetea med logo, på dåse, en fed og anderledes måde at brande på.

Vores ICE TEA bliver produceret i Østrig. Smagen er super forfriskende og naturlig. Den er pasteuriseret og har derfor en lang levetid. Den er lavet på sort the og farven er dejlig mørk og ikke som andre ice tea, den skal absolut smages.

Vores label teknologi er særdeles avanceret og unik. Labels til energidrik med logo laves på krympe folie der sættes pænt og elegant om dåsen!

Vores label teknologi gør det muligt at køre labellen helt til top, hvor mange andre stopper hvor dåsen snævrer ind. Desuden er vores limning altid sammensat hvor der ikke forekommer grafisk design. Limningen er meget lidt synlig og påvirker ikke jeres design.

Vores minimum mængde starter ved 1008 stk. (42 kasser) Energidrik pakkes i kolli af 24 stk. som man også kender det fra andre energidrik brands. Hvis man ønsker en helt unik smag på ice the eller en anden drik, kan vi også klare denne opgave. Minimums mængde er 20.000 stk. Kontakt os for mere info.

Vi arbejder med primær pant mærkning, det betyder at pantmærke og stregkode er integreret i dit design, det giver et super flot og stilrent resultat. Så ingen klistermærker der er eftermonteret med pantmærke og stregkode.

Nedenfor ses en kort video fra vores produktion i Østig.

ETIKET KAN LAVES PÅ TRE FORSKELLIGE TYPER FOLIE

klik på den variant du vil vide mere om