GLAS MED LOGO

Vi har et bredt udvalg af glas i høj kvalitet til Danmarks ” måske ” billigste priser. Vi har alt lige fra italienske krystal glas, til normale øl glas. Med vores ialt 240 glas i sortiment rammer vi enhver smag. Skulle der være et specielt glas du er på udkig efter, kan vi måske skaffe det, kontakt os gerne herom, Klik her.

Glas fra Italienske Vetro Due

One2taste har et eksklusivt samarbejde med VDGLASS fra Italien hvor vi sælger italienske glas i hele paller til grossister, restaurantører, hoteller, barer og diskoteker i Skandinavien. Vi sælger kun i større mængder. Alle glas bliver produceret i Italien.

Vi har et bredt udvalg af glas i høj kvalitet til Dk’s ” måske ” billigste priser. Vi har alt lige fra italienske krystal glas, til normale øl glas. Med vores ialt 240 glas i sortiment rammer vi enhver smag. Skulle der være et specielt glas du er på udkig efter, kan vi måske skaffe det, kontakt os gerne herom, Klik her.

Fordele

 • Spar penge

  Vi handler direkte med producenten og fjerner dermed det dyre grossist led, der kommer jer tilgode!

 • Høj kvalitet

  Alle VD Glass er produceret i Italien i moderne og højteknologisk produktion.

 • Logo print

  Vi kan lave alle glas med logo print – printet bliver lavet i  Italien, der har stor erfaring inden for denne industri og samtidig til meget lave priser.

 • Stor erfaring

  VD Glass leverer til nogen af de største bryggerier og spiritus producenter i Verden.

 • Hurtig og sikker levering

  Direkte levering fra Italien til jer – glassene er pakket i mindre kolli og på paller der er sikkert og forsvarligt emballeret.

Logoprint på glas

One2taste er den idelle samarbejdspartner for dig når det drejer sig om logo print på glas. Vi har specialiseret os i logo print og alle vores glas kan laves med forskellige typer logoprint. Alt logo print bliver lavet direkte på fabrikken VDGLASS i Italien som er en af de største glas producenter i Europa, med stor viden indenfor krystalglas logoprint.

Vi hjælper dig med at vælge en skræddersyet løsning der passer til netop dig. Vi arbejder med flere forskellige print metoder, afhængigt af mængder, antal farver i logo printet og hvilket udtryk du ønsker på netop, dit glas med logo print. Nedenfor er en kort beskrivelse af de 2 mest anvendte tryk metoder vi arbejder med.

Vi kan også lave anderledes og mere unikke print. Se inspiration nedefor.

Silkeprint /Seriegrafi

Silke print er den mest anvendte metode til at printe på glas,

da de kan laves i mindre mængder og med 1 – 2 farver.

Min. ordre er 1.000 stk.

Silke print er desuden også den metode med kortest leverings tid.

Forventet leverings tid er 6-8 uger fra godkendelse af opgave

Laser print

Laser Print er en gravering i glasses der giver et frosted look og

kan kun laves i hvid farve. Lasergravering er en højteknologisk metode,

der med lys skærer ned i materialet og fjerner dele af materialets

overside og efterlader derved en bestandig overflade, der er egnet til

mærkning og dekoration – Min. ordre er 500 stk.

Forventet leverings tid er 8-10 uger fra godkendelse af opgave

Få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer!

Om du ønsker vand med logo, håndsprit med logo, energidrik med logo, mundbind med logo – eller noget helt andet – så hører vi gerne fra dig – og kan love at du har en meget fair pris indenfor 24 timer.