Vand med logo – DK’s mest miljø rigtige løsning

Vand med logo er en anderledes og spændende måde at brande sig på og til manges overraskelse en løsning der er billigere end de kendte og førende brands som er på markedet. Ofte kan der spares mange penge ved at skifte til en vand med logo. Dk’s måske billigste priser på kvalitets vandflasker med logo.

Vi tilbyder gratis label opsætning og du kan frit vælge mellem 8 forskellige farver låg. Vi har super hurtig levering , bestil fredag – levering fredag 14 dage efter til ganske normale priser.


100 % GENBRUGSPLAST

Alle vores vand med logo fra Husum Water er produceret af 100% genbrugsplast. Det betyder at I ikke bringer nyt plastik i spild, men er med til at genbruge den plastik som bliver indsamlet via Dansk Retur system. Her indsamles 92% af alle flasker med pant mærke.

GO GREEN – VI TÆNKER GRØNT – GØR DU?

Hele produktionen af vores vandflasker produceres med elektricitet der produceres miljørigtigt fra solceller. Resterende strøm tilkøbes miljø rigtigt gennem vindkraft og vandkraft. 

certifikater der kommer på din label - vælg grønne, hvide eller sorte til dit design

NU OGSÅ 100 % C02 NEUTRAL FODAFTRYK!

Vi er super glade og stolte for at meddele at vores tapperi Husum Water nu er 100% Klima Neutral.

Vi har de sidste år arbejdet tæt sammen med ClimatePartner som har beregnet vores samlet årlige CO2 udledning. Det betyder at fra i år er alle flasker købt igennem vores danske og svenske selskab nu 100% CO2 Neutrale.

Vi har kompenseret vores udledning ved at støtte ClimatePartners projekt Rent Drikkevand i Uganda, læs mere om projektet – KLIK HER

CLEAN DRINKING WATER

Nationwide, Uganda

Vi har valgt at støtte rent drikkevand i Uganda. tryk på nedestående link for at læse mere om projektet og se hvilke af de 17 verdensmål dette projekt også støtter.

Klik her: https://fpm.climatepartner.com

HVAD BETYDER DENNE NYHED FOR MIG SOM KUNDE.


Køber du kildevand med logo fra One2taste får du Danmarks absolut grønneste og mest miljørigtige løsning.

•Flasker produceret af 100% genbrugsplast – certifikat på label

•En 100% Co2 neutral løsning – certifikat på label

•Du støtter Clean Drinking Water – Uganda – link på label så dine kunder kan følge og se vores arbejde for rent drikkevand i Uganda

klik på den flaske du vil vide mere om.

TUBE – 0,50 L
Priser fra 2,65 kr/stk
Min ordre 180 stk.

MINI – 0,33 L
Priser fra 2,75 kr/stk
Min ordre 180 stk.

BONE – 0,50 L
Priser fra 3,20 kr/stk
Min ordre 648 stk.

LONGNECK – 0,43 L
Priser fra 3,60 kr/stk
Min ordre 1.440 stk.

GOURMET – 0,50 L
Priser fra 3,15 kr/stk
Min ordre 1.296 stk.

PENTA – 0,50 L
Priser fra 2,65 kr/stk
Min ordre 400 stk.

PETIT – 0,30 L
Priser fra 2,75 kr/stk
Min ordre 560 stk.

EKSKLUSIV GLAS – 0,75 L
Priser fra 12,50 kr/stk
Min ordre 630 stk.

EKSKLUSIV GLAS – 0,33 L
Priser fra 10,50 kr/stk
Min ordre 1.080 stk.

PLASTFLASKER VS. PAP KARTON

Artikel fra bryggeriforeningen.

Plastflasker til vand er bedre for klimaet end kartoner

Klimaaftrykket fra vandplastflasker i pantsystemet er markant lavere end fra kartoner, viser en undersøgelse, som DTU Miljø har udført for Bryggeriforeningen. Samtidig er det bedre for klimaet, jo lettere plastflaskerne er, og jo mere genbrugsplast de består af.

Læs hele artiklen: https://www.bryggeriforeningen.dk/artikler/plastflasker-til-vand-er-bedre-for-klimaet-end-kartoner/

Vi arbejder sammen med Husum Water lige syd for grænsen og Aquador i Brande. Lidt om vandet.

Husum Water

Vores naturlige mineralvand, bliver tappet fra Aqua Nordic kilden der ligger godt 60 km syd for grænsen, i Tyskland. Kilden ligger i Husum, i Slesvig-Holsten, en lille havneby der er omringet af store marsklandskaber og har det i 2009 UNESCO World Natural Heritage anerkendte vadehav lige foran døren. Dette betyder også at der er strenge betingelser der beskytter den uspolerede natur rundt om mineralvandskilden. Denne uspolerede natur har givet os mulighed for at tappe en mineralvand der er op til 8000 år gammelt og stammer helt tilbage fra istiden. Derfor er vandet særlig rent, med lavt natriumindhold og en umiskendelig blød smag.

Aqua d’Or

Aqua d’Or-kilden kan spores tilbage til slutningen af sidste istid for over 10.000 år siden, da gigantiske gletsjere i Danmark begyndte at smelte til perfekt, rent vand.

Aqua d’Or-kilden ligger i 160 meters dybde, perfekt beskyttet af uberørt dansk jord.  Hver dråbe er blevet filtreret gennem 300 år, hvilket sikrer den unikke renhed.