VAND MED LOGO

Logovand med god samvittighed – Danmarks grønneste og mest miljørigtige løsning

Hvad betyder Danmarks grønneste og mest miljørigtige løsning for dig som kunde

Køber du kildevand med logo fra One2taste støtter du:

  • Flasker produceret af 100% genbrugsplast – certifikat på label
  • En 100% Co2 neutral løsning – certifikat på label
  • Clean Drinking Water i Uganda – link på label, så dine kunder kan følge vores arbejde for rent drikkevand i Uganda

I dag har vi som nogle af de få en CO2 neutral produktion ”GO GREEN” gennem solceller og vindmøllestrøm. Samtidig er alle vores flasker produceret af 100% genbrugsplast.

Alt vores emballage omkring vandflaskerne og vores palleindpakning er også produceret af 100% genbrugsplast.

Alt dette bidrager til den mest miljørigtig løsning på markedet.

100% GENBRUGSPLAST OG 100 % C02 NEUTRAL PRODUKTION

Vores vandflasker er produceret af 100% genbrugsplast og produktionen kører 100% co2 neutral.

Samtidig er vi tilmeldt dansk retur system – hvor 92 % af alle vores flasker returneres.

NYHED! – HOS ONE2TASTE, HANDLER DU NU KUN BÆREDYGTIGE LOGOVAND!

70% af kerneforretningen hos vores producent er funderet i et bæredygtigt fokus, derfor er Husum Water, som producere logovand blevet en del af Go Green Danmark. Minimum 70% af kerneforretningen hos tapperiet, Husum Water, er funderet i et bæredygtigt fokus inden for følgende områder: mennesker, miljø, klima og ressourcer.

På baggrund af CO2 neutrale produkter, 100% Genbrugsplast, økologi, plastbesparelser, energi fra solceller i produktion, ejerskab i Viva Con Aqua og meget mere. Vi kan nu stolt offentliggøre at vores producent, Husum Water er blevet medlem af Danmarks førende netværk inden for det grønne område. Hvilket betyder at hos One2taste, handler du nu kun bæredygtige logovand. 

CLEAN DRINKING WATER

Vi støtter projektet “Clean drinking water” i Uganda. Tryk på nedestående link for at læse mere om projektet: https://fpm.climatepartner.com

ClimatePartner og projekterne vi støtter er verificeret af Gold Standard (GS) VER.

Alle vandlabels har et link til projektet, så dine kunder kan følge og se vores arbejde for rent drikkevand i Uganda.

PLASTFLASKER VS. PAPKARTON

Plastflasker til vand er bedre for klimaet end kartoner

Klimaaftrykket fra plastflasker er markant lavere end aftrykket fra kartoner, viser en undersøgelse, som DTU Miljø har udført for Bryggeriforeningen. Plastflaskere er mere miljøvenlige, fordi de indgår i Dansk Retursystem og dermed genbruges.

Læs artikel fra Bryggeriforeningen:

https://bryggeriforeningen.dk/plastflasker-til-vand-er-bedre-for-klimaet-end-kartone/

Logovand 100% C02 NEUTRALT

Vi er super glade og stolte over, at vores tapperi Husum Water er 100% klima neutrale.

Det betyder, at alle vores logovand er 100% CO2 neutrale.

Vi arbejder tæt sammen med ClimatePartner, som beregner vores samlede årlige CO2 udledning og har dermed hele tiden fokus på bæredygtighed og FN’s verdensmål.

Derudover støtter vi ClimatePartners projektet “Clean Drinking Water” i Uganda, læs mere om projektet – KLIK HER

Certifikater der kommer på din label – vælg grønne, hvide eller sorte til dit design

Husum Water

Vi samarbejder med Husum Water.

Vores naturlige mineralvand bliver tappet fra Aqua Nordic kilden, der ligger 60 km syd for grænsen i Tyskland. Kilden ligger i Husum, i Slesvig-Holsten, en lille havneby der er omringet af store marsklandskaber og Vadehavet. I 2009 blev Vadehavet anerkendt som Nationalpark og blev registeret som UNESCO World Natural Heritage.

Det betyder, at der er strenge betingelser, som beskytter den uspolerede natur rundt om mineralvandskilden. Den uspolerede natur har givet os mulighed for at tappe en mineralvand, der er op til 8000 år gammel og stammer helt tilbage fra istiden. Derfor er vandet særlig rent, med lavt natriumindhold og en helt unik blød smag.

Få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer!

Om du ønsker vand med logo, håndsprit med logo, energidrik med logo, mundbind med logo – eller noget helt andet – så hører vi gerne fra dig – og kan love at du har en meget fair pris indenfor 24 timer.

Vand med logo

DK’s grønneste og mest miljø rigtige løsning. Alle vores vand med logo fra Husum Water er produceret af 100% genbrugsplast. Det betyder at I ikke bringer nyt plastik i spil, men er med til at genbruge den plastik som bliver indsamlet via Dansk Retur system.

Håndsprit med logo

Alt vores håndsprit med logo er 85 % alkohol. Desuden er der tilsat e-vitamin og aloe vera, der virker helende og blødgørende. Indeholder også glycerin, der hindrer udtørring ved hyppig brug. Alle vores flasker er produceret i Danmark og kan laves i både gel og væske.

Energidrik med logo

Logo drikkevarer er en sjov og anderledes måde at booste sit brand på og til manges overraskelse ikke dyrere end de kendte og førende brands på markedet. Så hvorfor lave reklame for andre, når du kan booste dit eget brand billigere.

Glas med logo

Logovand med god samvittighed – DK’s grønneste og mest miljø rigtige løsning. Alle vores vand med logo fra Husum Water er produceret af 100% genbrugsplast. Det betyder at I ikke bringer nyt plastik i spild, men er med til at genbruge den plastik som bliver indsamlet via Dansk Retur system.

Icetea med logo

Alt vores håndsprit med logo er 85 % alkohol. Desuden er der tilsat e-vitamin og aloe vera, der virker helende og blødgørende. Indeholder også glycerin, der hindrer udtørring ved hyppig brug. Alle vores flasker er produceret i Danmark og kan laves i både gel og væske.

Mundbind med logo

Logo drikkevarer er en sjov og anderledes måde at booste sit brand på og til manges overraskelse ikke dyrere end de kendte og førende brands på markedet. Så hvorfor lave reklame for andre, når du kan booste dit eget brand billigere.

Vi arbejder sammen med Husum Water

Vores naturlige mineralvand, bliver tappet fra Aqua Nordic kilden der ligger godt 60 km syd for grænsen, i Tyskland. Kilden ligger i Husum, i Slesvig-Holsten, en lille havneby der er omringet af store marsklandskaber og har det i 2009 UNESCO World Natural Heritage anerkendte vadehav lige foran døren.

Dette betyder også at der er strenge betingelser der beskytter den uspolerede natur rundt om mineralvandskilden. Denne uspolerede natur har givet os mulighed for at tappe en mineralvand der er op til 8000 år gammelt og stammer helt tilbage fra istiden. Derfor er vandet særlig rent, med lavt natriumindhold og en umiskendelig blød smag.

Kom igang med din unikke branding i dag!

Udfyld vores formular, så garanterer vi en konkurrencedygtig pris på din opgave indenfor 24 timer.
Vælg blot om det skal være vand med logo, håndsprit med logo, energidrik med logo, mundbind med logo – eller noget helt andet.

Vi lever af tilfredse kunder

Skarpeste pris

Vi bestræber os på at være de billigste i DK på vores udvalgte produkter, dog går vi stadig ikke på kompromis med kvaliteten.

Bedste kvalitet

Alle vores produkter er nøje udvalgt og afprøvet, så kvaliteten altid er i top og samtidig rammer bredt.

Hurtig levering

Alle vores produkter leveres gennem GLS og DHL, som sikrer hurtigst mulig levering overalt i landet.